May 5

1 comments

My Manifesto

The Forbidden Word – manifesto

I have written this manifesto a while ago, but I never wanted (dared?) to publish it. Its title reveals a lot. It is about The Forbidden Word. A word we all very well know deep inside. A word that represents something unbelievably powerful and limitless. But also a word that we avoid in any business context. A word we actually never openly dare to talk about.

I believe the time is ready to start using this word. Especially now.

You can download my manifesto by clicking on the link.


Tags


You may also like

10 books that moved me this year
Why I swim in ice cold water
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Na mijn studie Small Business in Rotterdam te hebben afgerond, heb ik middels diverse stages (Public relations in London, digitale fotograaf, drukkerijen) een wat breder kijk gekregen op de reclamewereld. Met doel (op termijn) het overnemen van het reklame-adviesburo van mijn vader. Toch lag dit niet in lijn met mijn passie. Namelijk het werken met mensen en analytische bezig zijn. Zo kwam ik terecht bij een bedrijf dat zorgalarmering verkocht, een mondiale speler.
    Naast Sales deed ik daar ook analytisch werk en mijn manager was verrast met deze inzichten. Enkele jaren later koos ik niet voor een baan, maar voor een manier van leven (dus voor mijzelf).
    Ik heb 7 jaar als zelfstandige, gewerkt in Frankrijk. Huizenbeheer en onderhoud van tuinen en zwembaden. Het werken met internationale klanten, het persoonlijk contact, gezond eten (moestuin) en dat alles in een mooie omgeving waren de drijfveren. Toch miste ik een stuk onderzoek en advies, het bedrijfsleven. Desalniettemin een mooie tijd waar ik de tijd en ruimte nam om een ‘aanloop’ te nemen naar ‘het NU’,… samen ondernemen met mijn vriend uit de Small Business tijd. Een bedrijf starten dat zich richt op mensen en het werken aan hun potentieel als individu als ook als organisatie zijnde.

    Hoi Bertil,. ik woonde ooit bij je in de straat,….zie boven mijn ‘persoonlijke’ leven, ik zie wat gelijkenissen in naar jouw tekst manifesto,..over Liefde (dat wat ons verbind). Leuk om te zien dat jij ‘weggegroeid ben van’ de ICT,.. zoals ik je toen kende (ookal) kort,.. doe je ouders en Niels de groeten van mijn

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page